понеделник, 22 август 2011 г.

ПРОДУКТИТЕ

ИСКАШ ЛИ ДА СЕ ЧУВСТВАШ ФАНТАСТИЧНО ?
    
ОБЕМИТЕ на продажбите на Трансфер Фактор по света са огромни! В над 60 страни по света здрави и болни,млади и стари "полудяха" по тази молекула Живот-ТРАНСФЕР ФАКТОР.Само американците купуват от тях над 1 милиард  долара годишно, докато обемът на продажбите на другите препарати в САЩ е около 76 милиона долара. В Китай само за профилактика на хепатит В и С този препарат използват 6 милиона души!

http://www.4life.com/video/#!/11ObaEh7pVc 

http://www.4life.com/video/#!/EnrIZwpAa7E Приемът на Трансфер Фактор води до намаляване на използването на лекарствени средства и фармацевтични препарати. Трансфер Фактор не е лекарство, но действието му води до много по-бързи резултати, трайно оздравяване или подобряване на състоянието на болния.  
Медицинското образование е насочено в помощ на фармацевтиката. В повечето медицински учебни заведения не се споменава ползата от билките и хранителни добавки. Лекарите са « кодирани » срещу тяхното използване. Страхувайки се от войната с фармацевтичната индустрия, част от лекарите предпочитат да премълчават фактите за положителното действие на Трансфер Фактора върху човешкия организъм.

21 век ще стане ерата на Трансфер Фактора!

Абсолютно спазвайки принципа: „Дозата може да бъде само недостатъчна и не може да се предозира”. Трансфер Факторът е като хляба – може да се използва когато и колкото искате. 

Средно терапевтична доза е 6-9 капсули на ден, висока доза – 12-18 капсули на ден. За профилактика се използват 1-3 капсули дневно.
Трансфер Фактор може да се приема в комбинация с други препарати, продължителността на лечение от 10-30 дни до 1година в зависимост от вида и тежестта на заболяването. При сериозни заболявания периодът на лечение може да продължи от 3 до 9-12 месеца. Става въпрос за пълно оздравяване на болния. Дозировката може да се определя самостоятелно или от лекар.
Често след оздравяването е необходима поддържаща доза от 1-3 капсули на ден. Стойността на лечението е съпоставима с цените на фармацевтичните препарати, често дори е по-ниска:
    за 1 лечебна доза на месец от 90 до 300лв.
 Въпросът: „Да взема или да не взема Трансфер Фактор?”  Може да се перифразира: „ Да бъда или да не бъда здрав?” Да вземеш – означава, че избираш път към оздравяване, да не вземеш – подпомагаш за прогресиране на болестите  и съкращаване на живота.
          Тази статия има за цел информацията за Трансфер Фактора да стигне не само до лекарите, но и до широк кръг на здравомислещи хора,  дори без медицинско образование.
   
На 4 Декември 2007 г в Солт Лейк Сити, щата Юта бе съобщена новината от главния научен директор доктор Калвин Мак Каусланд, че компания 4Life® е получила документация от Федералния център за борба с допинга в Москва, Русия, с която позволява 4Life® Transfer Factor™ за използване от Олимпийските състезатели, при тренировка, подготовка и състезания. Това одобрение се получава след като доброволци са консумирали 4Life® Transfer Factor™ продукти и техните телесни течности, са били анализирани в съответствие с допинг контрола, които използват съвременни методи на газова хроматография и масова-спектрометрия в съответствие със Световната Антидопинг агенция в Монреал, Канада.

"Ние сме много доволни от това одобрение," коментира Президентът на Евразия Ема Оганова, MD, доктор 4Life® Transfer Factor™ продължава да се определя като най-добрия в науката за имунната система."

Основателя и Главен изпълнителен директор , на компания 4Life®, Дейвид Лисонби стартира компанията 4Life® Researching през 1998 г., с ангажимент да постигне най-високите научни стандарти. Активната изследователска и развивна дейност на Transfer Factor™ технологията е определящ за постоянния растеж на компанията, като всеки дистрибутор /сътрудник/ има възможността да развие успешен самостоятелен бизнес.

"Това място на пазара и високо ниво на продукта е непостижимо без участието на професионалния изследователски екип", допълни Мак Каусланд.

"Аз съм доволен от нашата продължаваща еволюция в индустрията с хранителните добавки"- заяви изпълнителният вицепрезидент Брус Ред. "Качеството на работата на нашия Отдел за изследвания и развитие със сигурност ще задържи 4Life® като една от водещите в научните открития и успехите за години напред.
 

4Life® е лидер в разработването, производството и дистрибуцията на Transfer Factor™ продукти и продължава да публикува растеж в над 60 страни по целия свят.

           ДЕЙСТВИЕ: 
     
- Остри и хронични бактериални и вирусни и гъбични инфекции с различни локализации
    -Грип от всички видове
    -Астма
     -Хронична умора и стрес,депресии,зависимости
     -Рак на фона на лъчетерапия и химиотерапия.
     -Злокачествени тумори на различни места (на всички етапи на болестта)
     -Язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника.
     -Диабет
     -Туберкулоза
      -Хипертония
      -Исхемична болест на сърцето
      -Стенокардия -миокарден инфаркт
      -Ендомиокардит
      -Кардиомиопатия
      -Сърдечна недостатъчност (хронична сърдечна недостатъчност)
      -Сърдечна аритмия
      -Мозъчен кръвоизлив (инсулт)
      -Разширени вени
      -Тромбофлебит
      -Възстановява функцията на щитовидната жлеза.
      -Епилепсия
      -Гинекологични заболявания и проблеми
      -Поддържа цялостното здраве на простатата
      -Проблеми със зачеването
      -Костни и мускулни проблеми
      -Прочистване на стомашно-чревния тракт от токсини,шлаки
      -Мощен антиоксидант
      -Автоимунни заболявания
      -СПИН
      -Хипатит В и С
      -ЦДП
      -Алцхаймер
      -Бехтерев
      -алергии
      -Менингит
      -Мигрена
      -Борба с целулита и наднорменото тегло
      -Подмладяващо действие /на клетъчно ниво/ и мн.др.


                       ПРОДУКТИТЕ

Опаковка: 90 капсули

Основни характеристики:Повишава Коефициентa на интелигентност на Вашата имунна система с 204%.
Всекидневно укрепва имунната система и я учи да изпълнява три основни функции:
1. Да разпознава потенциално опасните противници.
2. Да предотвратява тяхната атака и помага за бързото възстановяване на имунния баланс.
3. Да запомни натрапниците и да не допуска разпространението им в организма в бъдеще.
Безопасност: безопасността на продуктите на компанията "4life" е равносилна на безопасността на млякото. Естествен продукт, чиято ефективност е потвърдена от клинични изпитания, проведени в няколко клиники в Русия. Не води до пристрастяване.
Странични ефекти: не са идентифицирани.
Състав: патентован концентрат от трансфер фактори от коластрата на крави.
200 мг в 1 капсула.


Опаковка: 60 капсули

Основни характеристики: Повишава имунитета до 283%.
Това е изключително силна подкрепа за имунната система! Експерименталните проучвания, проведени в Онкологичния център „Блохин”са показали, че TF Tri-Factor™ повишава активността на естествените клетки убийци до 283%.
Действие на TF Tri-Factor™.
1. Повишава способността на имунната система да помни предишните атаки, което позволява на организма да реагира по-бързо за отразяването им.
2. Осигурява обучението на неподготвените имунни клетки за потенциалните опасности, снабдявайки ги с план за действие при атака.
3. Съкращава времето за разпознаване на заплахите за здравето, съкращава продължителността на заболяването.
4. Ускорява реакцията на имунната система и балансира работата й, като потиска прекалено активното й действие(автоимунни заболявания)
Патентованата технология TF Tri-Factor™, разработена от 4life,представлява смес от трансфер фактори от коластра на крава и яйчни жълтъци от здрави кокошки. Научните изследвания са доказали, че в този вид продуктът има по-ефективно действие, отколкото когато Трансфер факторите са само от единия източник. С помощта на комбинираната формула тялото се справя с лекота с болестотворните инфекции и Ви осигурява здраве за цял живот.
Показания: 
* TF Tri-Factor™ се препоръчва и като хранителна добавка - източник на природен пептид, подобряващ функционалното състояние на имунната система. Предназначението на TF Tri-Factor™ е специфичното активиране на имунната система за борба най-вече срещу микробите, предизвикващи инфекции и възпаления в кръвоносните съдове - белодробни хламиди, вируси херпес типове 1 и 2, цитомегаловирус, вирус Коксаки, за предотвратяване на инфаркт, инсулт и тромбоза на различни места.
* За лечение на бактериални инфекции (възпаление на сливиците, фарингити, бронхити, пиодермия, пиелонефрит, т.н.)
* Спонтанен аборт
* Невроинфекции;
* Кардиопатия;
* Атеросклероза;
* Хронична умора и стрес;
* Онкологични заболявания на фона на лъче- и химиотерапиите.
Безопасност: натурален безопасен продукт, чиято ефективност е потвърдена от независими клинични изпитания, проведени в няколко клиники в Русия. Не води до пристрастяване. Странични ефекти: не са идентифицирани.
Съдържа: TF Tri-Factor™ - 300 мг концентрат (от коластра на крава и кокоши яйчен жълтък).

Опаковка: 90 капсули

Основни характеристики: Повишава имунитета до 437%.
Има адаптогенен, кардиометаболизиращ, антибактериален и противотуморен ефект. Нови възможности се откриват при комбинирано използване на TF Tri-Factor™ и TF Plus Tri-Factor™ за комплексна поддръжка на здравето на хората, страдащи от атеросклероза и нейните усложнения (инфаркти, инсулти), язвена болест, херпес, хламидия.
TF Plus Tri-Factor™
* Възстановява нарушеното взаимодействие между имунокомпетентни клетки, деликатно влияе върху имунната система на нивото на цитокините
* Значително подобрява функционалната активност на NK-клетките (физическите убийци) до 437%, време за активиране-веднага ,до 48 часа, осигурявайки навременното унищожаване на злокачествените туморни и мутирали клетки
* Има противораков ефект
* Има мембраностабилизиращо, антиоксидантно действие, проявява адаптогенни свойства
* Значително намалява токсичните ефекти на антибактериални лекарства по време на химиотерапия, лъчетерапия, повишава чувствителността към антибиотици, което увеличава ефективността на използването им
* Значително увеличава времето на ремисия при хронично персистиращи инфекция
Показания:
* Остри и хронични бактериални и вирусни инфекции с различни локализации
* Антибиотикорезистентни форми на инфекция
* Гъбични заболявания
* Рак на фона на лъчетерапия и химиотерапия.
* Злокачествени тумори на различни места (на всички етапи на болестта)
* По време и след лечение с антибактериални агенти, химиотерапия и лъчетерапия
* Доброкачествени образования, в това число фиброкистозна мастопатия
* Вторични имунодефицити
*  Язва на стомаха и язва на дванадесетопръстника
* Диабет
* Туберкулоза
* Депресия
* Възрастни хора
* Превантивни: за укрепване на имунната система два месеца преди сезонните заболявания или при контакт с инфектирани пациенти, при опасност от сблъсък с нови инфекции, при пътуване на дълги разстояния и смяна на климата.
Безопасност: натурален безопасен продукт, чиято ефективност е потвърдена от клинични изпитания, проведени в няколко клиники в Русия. Не води до пристрастяване.
Странични ефекти: не са идентифицирани.
Противопоказания: при индивидуална непоносимост.
Внимание: по време на приемането на TF Plus Tri-Factor™ могат да се появят симптоми на изостряне на хронични инфекции,некомфортност,обаче няма причина да го спирате, до няколко минути или часове отшумява и продължете след това.
Дозировка: при липса на специфични индикации на възрастни се препоръчва да се вземат по 1 капсула 3 пъти на ден (по време на хранене). Варира в зависимост от вида на патологията и тежестта на заболяването (от 10 дни до няколко месеца, в случай на рак, в зависимост от етапа - шест или повече месеца). В критичен период се препоръчва увеличаване на дозите 2-3 пъти докато премине активирането на болеста, с последващо преминаване към обичайната доза.
TF Plus Tri-Factor™ е извлечен от коластрата на крава плюс допълнителни компоненти (цинков монометионин, инозитол хексафосфат, екстракт от соя, мая, годни за консумация, лимон, овес, листа от европейски маслини, алое и гъби Agaricus blazeii, Grifolea frondoza, Lentinus edodes, Кордицепс китайски).
Тези компоненти са с висока имуномодулаторна активност по отношение на NK-клетките. Трансфер фактор плюс по-интензивно, отколкото класическият Трансфер Фактор стимулира образуването на интерферони, активираа Т-лимфоцитите и Т-убийците и има адаптогенен, кардиометаболизиращ, антибактериален и антитуморен ефект.
Съдържа: Трансфер Фактор XF ™ -150 мг (от коластра на крава и яйчен жълтък от кокошка), цинков монометионин 17 мг, 297 мг kordivanty ™ (инозито хексофосфат , екстракти: соя, китайски Кордицепс, хранителна мая (бета - глюкан), лимон, гъби : Agaricus blazeii, Grifolea frondoza (Maitake), Lentinus edodes, гел от алое вера, овес (бета-глюкан), листа от европейското маслиново дърво.

Опаковка: 90 капсули
   
Основни характеристики: Вкуснa подкрепа за имунната система! Предлага всички предимства на подобрената формула на TF Chewable Tri-Factor™ във вид на вкусни смучещи таблетки с цитрусов вкус.
Какво прави този уникален продукт? 
 Transfer Factor - са малки молекули, които обменят информацията за имунитета от един организъм в друг, както от майката на детето.  Нашият Transfer Factor E-XF ™ е уникален с това, че съчетава два източника на Трансфер фактори - коластра от крави и яйчни жълтъци и предлага големи възможности за укрепване на имунната система
 Процесът на извличането на трансфер факторите от коластра и яйчен жълтък е защитен с патенти в САЩ,Русия и Европа.  Независими лабораторни изследвания демонстрират въздействието на 4life Transfer Factor E-XF върху имунната система чрез увеличаване на активността на естествените клетки убийци до впечатляващите 283%. Науралните клетки - килъри са най-важните в нашата имунна система.  4life продукти с Transfer Factor през 2003, 2004 и 2005 год. са вписани в медицинския справочник на САЩ за продажба на лекарства без рецепти.
Съставки: Transfer Factor Е-XF (патентован Трансфер Фактор от коластра на крава и яйчен жълтък).

Опаковка: 90 капсули

Основни характеристики:
Transfer Factor® BCV е за профилактика и лечение на сърдечно-съдови заболявания: -атеросклероза
-хипертония
-исхемична болест на сърцето
-стенокардия
-миокарден инфаркт
-ендомиокардит
-кардиомиопатия
-сърдечна недостатъчност (хронична сърдечна недостатъчност)
-сърдечна аритмия
-мозъчен кръвоизлив (инсулт)
-разширени вени
-тромбофлебит и др.
Начин на употреба: Възрастните вземат 1-2 капсули заедно с храната. Преди да използвате диетични добавки, се консултирайте с лекар.
Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите.
Съдържа: TF® BCV съдържа Transfer Factor-XF ™ Концентрат 478 мг (от яйчен жълтък), витамини А и В, Е, В6, В12, магнезий, цинк, мед, калий, гинко, глог, коензим Q10, чесън.
TF® BCV - целенасочена грижа за сърдечно-съдовата система. Нашата сърдечно-съдова система заслужава почивка. Сърцето работи 24 часа на ден без отдих или ваканция. За един човешки живот сърцето изпомпва 55 милиона галона кръв по кръвоносните съдове, която изминава около 60 000 мили, доставяйки жизненоважни хранителни вещества и кислород на трилиони клетки. Ние можем да улесним работата на тази система, ако се храним здравословно, редовно се разхождаме пеша и взимаме TF® BCV.
TF® BCV дава всестранна защита за сърдечно-съдовата система. Освен укрепващото действие от страна на Transfer Factor, допълнителните съставки като магнезий, arginate, екстракт от мая, червен ориз, витамин B и антиоксиданти съдействат за поддържане на нормалните нива на кръвното налягане и холестерола, което е необходимо за ефективната дейност на сърцето.
  Трансфер фактор BCV, за разлика от други продукти, ще Ви помогне за решаването на важни проблеми, свързани със здравето на сърцето. Както винаги, 4life е в челните редици на науката и дава на хората прекрасна възможност за укрепване на здравето с продукти, които дават на хората нов живот." - казва Робърт Робъртсън, член на медицински консултативен съвет на "4life Research"
Целева насоченост: Сърдечно-съдовата система се състои от сърдечни артерии и вени, които пренасят кислород до жизненоважни органи като мозъка, сърцето и други. Установено е, че в допълнение към традиционните рискови фактори, които влияят върху здравето на сърдечно-съдовата система, като тютюнопушене, затлъстяване, злоупотреба с алкохол, диабет, заседнал начин на живот и фамилна анамнеза, повишените нива на хомоцистеин и инфекциите също могат да бъдат възможно най-рисковите фактори за сърдечно-съдовите болести (образуване на атеросклеротични плаки)
  Осъзнавайки необходимостта от защита на сърдечно-съдовата система, учените от 4life са разработили изцяло революционен продукт, който ще ви помогне да съсредоточите усилията си върху подобряването на здравето на сърцето - TF® BCV.
  Влиянието на TF® BCV се фокусира върху ключовите елементи за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Основният елемент на този продукт е уникалния Трансфер фактор. При провеждане на независими изследвания, е доказан имуностимулиращият ефект на Трансфер Фактор.
  Тази уникална молекула обучава имунната система и й съобщава жизнено важна информация, необходима за откриване на потенциалната заплаха и нейното отстраняване. Сега компанията е намерила начин да направлява енергията на Трансфер Фактор директно върху сърдечно-съдовата система.
  Тези Трансфер Фактори с целенасоченото си действие засилват имунната реакция на организма и я насочват срещу микроби и инфекции, които са основната причина за развитието на сърдечно-съдови заболявания. Като един от най-иновативните продукти на нашето време, TF® BCV осигурява мощна помощ за органите, с която в момента не може да се сравни нито един продукт във фармацевтичната индустрия. Комбинацията от патентовани съставки, които поддържат жизнените функции осигурява нормални нива на холестерола, укрепване на стените на кръвоносните съдове, защита на сърцето от възпаления и окислителни процеси.
Акценти:  Целеви Трансфер Фактор. Като един от най-иновативните и обещаващи природни продукти, създаден за оздравяване на организъма, 4life и ТF предоставя възможност за обединяване на усилията на медицински, научни работници и здравната индустрия.
  Доказано е, че Трансфер Фактор стимулира имунната система, но същевременно потиска дейността на свръхактивната имунна система. Те са паметта на имунната система. Сега компанията е създала 4life TF® BCV, който изпраща информация, насочена конкретно за имунитета на сърдечно-съдовата система. Целевите трансфер фактори, които са част от TF® BCV, са получени от източник, който е бил в такива условия, които позволяват да се подобри имунната реакция до необходимото ниво за защита на сърдечно-съдовата система. Тогава те са извлечени и доставени на потребителя под формата на TF® BCV
  Защита и укрепване. Сърцето е динамичен орган, за добрата работа на който има постоянна нужда от кислород. То е обект на вредното действие на свободните радикали. Свободните радикали увреждат клетките и окисляват стабилния холестерол. В процеса на окисление на холестерола се създава рисков фактор за сърдечно-съдовите заболявания. Такива антиоксиданти като Coq 10, селен, мед, цинк и витамини А, С и Е, са част от TF® BCV, като улесняват ефективната работа на сърцето и помагат за поддържането на целостта на кръвоносните съдове и артериите. 
 * Поддържане на нормален приток на кръв в периферните съдове: В нормалния кръвопоток сърцето работи по-ефективно, като намалява вероятността от образуване на тромби, подобрява концентрацията и много други. Доказано е, че Гинко билоба увеличава мозъчния и периферен приток на кръв, в резултат на което мозъкът и други части на тялото получават повече кислород и хранителни вещества. 
  *Запазване на еластичността на кръвоносните съдове. Важно е да се осигури еластичност на кръвоносните съдове. Доказано е, че arginate насърчава нормалното функциониране на вътрешната облицовка на кръвоносните съдове, а също така допринася за изработването на азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове и осигурява нормалното кръвоснабдяване. В допълнение магнезият, калият и витамин С увеличават гъвкавостта и еластичността на стените на кръвоносните съдове, като по този начин помагат да се поддържа нормално налягане в тях.
  * Поддържане на нормални нива на хомоцистан. Аминокиселината хомоцистан се изработва от организма и може да нанесе повече вреди на сърцето отколкото холестерола. Повишените нива на хомоцистан водят до разрушаването на стените на артериите, формирането на холестерол LDL (лошият холестерол) и кръвни съсиреци. Последните проучвания показват, че консумацията на достатъчно количество витамини, особено на фолиева киселина, витамин В6 и В12, антиоксиданти като селен, мед, цинк и витамини А, С и Е са ефективни средства за поддържане на нормалните нива на хомоцистина в организма. 
 * Запазване на артериите и вените в добро състояние. Аскорбинова киселина, Niacinamide, глогът, чесънът, лизинът, и екстрактът от червен ориз допринасят за опазването на артериите и вените в отлично състояние, осигурявайки в тях нормален кръвопоток.
Знаете ли че: 
1) сърдечните заболявания са основната причина за инвалидност сред работещите възрастни. Само инсултът е причинил продължителна нетрудоспособност на повече от един милион американци, предупреждава Американската асоциация на кардиолозите.
2) Всеки четвърти  страда от високо кръвно налягане. То всъщност е безсимптомно и повечето хора дори не подозират за съществуването му. Неконтролираното високо кръвно налягане може да доведе до инсулт, сърдечен инфаркт, сърдечна или бъбречна недостатъчност / Американска асоциация на кардиолозите/.
3) При пушачите в сравнение с непушачи рискът от сърдечен удар се удвоява.
4) При диабетиците рискът от инфаркт или инсулт се увеличава от два до четири пъти. При тях заболяването протича по-тежко отколкото при другите хора.
5) болест на сърцето и инсулт - основните компоненти на сърдечно-съдовите заболявания - са първата и третата причини за смърт. 
 Установено е, че приблизително на всеки 30 секунди един човек умира /около 2600 души на ден/.
6) Сърдечно-съдовите заболявания, но най-вече сърдечните инсулти и инфаркти са основната причина за повишаване на смъртността в света, и положението няма да се промени до 2020. /Световната здравна организация/.
А все по-млади хора започна да ги поваля инсулта,та дори и деца.

* Трансфер Фактор е уникална молекула-посредник, която обучава имунната система и й дава важна информация за разпознаването на вируси и активно намалява риска от заболявания.
* Изследванията показват, че липсата на магнезий в тялото е рисков фактор за хипертония, свързана с диабет, сърдечно-съдови заболявания, инсулинова резистентност и атеросклероза.
* Коензим Q10 е в състояние да предотврати клетъчни увреждания, причинени от недостатъчно кръвоснабдяване и възстановяване на притока на кръв към сърцето. Той е мощен антиоксидант, който допринася за укрепване на клетъчните мембрани. Използва се за лечение на заболяванията на сърдечно-съдовата система като хипертония, стенокардия и застойна сърдечна недостатъчност. 
* Екстрактът от червен ориз с мая съдържа редица природни съединения, наречени моноколини. Известно е, че моноколините инхибират активността на чернодробните ензими, необходими за преработването на холестерола. Чрез този механизъм, екстрактът от червен ориз с мая поддържа на нормални нива холестерола и липидите в кръвта.
* Билките, които влизат в състава на TF® BCV укрепват капилярите и предпазват от варикозно разширение на вените.
Допълнителни данни: Количество в 1 капсула, % дневна доза Витамин А (като бета каротин) 2500 IU 50% Витамин С (магнезий degidroaskorbat, 200 мг. 330% аскорбил палмитат и аскорбинова киселина) Витамин Е (D-алфа токоферил сукцинат) 100 IU 330% Ниацин (Niacinamide) 20 мг. 100% Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 2 мг. 100% Фолиева киселина 400 мкг. 200% Витамин В 12 (цианокобаламин) 8 мг. 133% Магнезий (като магнезиев: хлорид, 180 мг. Degidroaskorbat 45%, arginate и lizinat) Цинк (като цинков arginate) 10 мг. 67% Селен (selenometionin) 50 мкг. 71% Мед (меден глицинат) 2 мг. 100% Калий (калиев цитрат) 50 мг <2%   
  Целеви Transfer Factor Cardio 200 мг
* ( съдържа екстракт от трансфер фактор и яйчен жълтък) Proprietary Blend 478 мг 
* Spinose (корен) (22% sterolovyh geterozidov) *Гинко билоба (листа) (24% гинко гликозиди flavone, 6% терпенови лактони) 
*Глог (цветя и листа) (1,8% рутин) 
*Чесън (deodorized зъби) 
*Коензим Q10 
*Екстрактът от червен ориз с 
*мая Resveratrol (от Polygonum cuspidatum) *Джинджифилово масло /дневната стойност на които не е установена/
Други съставки: желатин капсула
Начин на употреба: да 2/4 капсули дневно с чаша течност (200 гр.)

 Transfer Factor®BioEFA®


 Опаковка: 60 капсули /по 2 на ден/


 Омега 3 с омега 6 мастни киселини са от изключителна важност за редица биохимични процеси в организма.Баланс в организма има,когато са в съотношение 1:1.Тези мазнини се наричат есенциални.Дефицита им включва умора,суха кожа,сърбеж на кожата,чуплива коса и нокти,запек,честа настинка,депресия,лоша концентация,липса на физическа издръжливост и болки в ставите,могат да се появят екзема,пърхут,задържане на вода.

Те предотвратяват широк спектър от здравословни проблеми:
-сърдечно-съдови заболявания-регулират кръвното налягане,съсирването на кръвта подобрява притока на кръв,разрежда кръвта,снижава лошия холестерол.
 -депресия,астма
 -намалява болките при ревматоиден артрит,има противовъзпалителен ефект върху ставите,бъбреците и стомашно-чревния тракт,както и производството на други хормони.
 -могат да увеличат нивата на растежния хормон,което може да увеличи растежа на мускула при активно спортуващите.
 -играят активна роля при ракови новообразувания,предпазва от рак на гърдата,дебелото черво и простатата.
Опаковка: 120 капсули

Основни характеристики: Ефектитифността на TF® GluCoach® е насочена към поддържане на нормални нива на кръвната захар и предоставянето на цялостна грижа за метаболизма и ендокринната система. В допълнение към Трансфер фактор, който помага на организма в борба с възпалителните процеси, пряко свързани с метаболизма и ендокринната система, TF® GluCoach®включва и минерали, билки и фитонутриенти, които, както показват клиничните изследвания       
 *помагат за нормализиране нивото на хормоните
  *подобряване толеранса към глюкозата и осигуряване нормалното функциониране на панкреаса.
  * Подобрява и регулира дейността на имунната система
  * Възстановява функцията на храносмилателната и ендокринната системи
 * Работи като антиоксидант
 * Използва се за предпазване от диабет и нарушен глюкозен толеранс, помага да се противопоставяме на вирусните инфекции
 Безопасност: безопасен натурален продукт, чиято ефективност е потвърдена чрез клинични изпитания, проведени в няколко независими клиники в Русия. Не води до пристрастяване. 
Странични ефекти: не са идентифицирани.
Съдържа: 
* Transfer Factor-XF концентрат, 50 мг (от коластра на крава и яйчен жълтък)
 * TF® GluCoach® понижава кръвната захар.
 * TF® GluCoach® регулира имунната система и намалява възпалението при диабет тип II.-Горчив пъпеш (Momordica charantia)
 * Подобрява усвояването на глюкозата.
 * Има инсулиноподобно действие
 * Популяризира репарациите на SS-клетките.
 * Намалява синтеза на глюкоза. - Ванадий:
 * Увеличава активността на инсулиновите рецептори.
 * Възстановява функцията на щитовидната жлеза.
 * Може да се намали необходимостта от инсулин при диабет тип I. - Fenugrik (Trigonella foenum-graecum):
 * Стимулира дейността на бета-клетките
 * Засилва ефекта на ванадия.
 * Намалява нивото на глюкозата в плазмата. - Dzhimnema (Gymnema силвестре): Dzhimnema Силвестър – това са индийски билки от VI век пр. н. е., използвани за подобряване на здравеопазването.
  Съвременни клинични проучвания потвърждават, че този продукт предпазва организма от последиците на високото съдържание на захар в тялото, допринася за поддържане на нормални нива на кръвната захар, повишава способността на организма за ефективна обмяна на въглехидратите, включително и захарта.
 * Поддържа нормалните нива на глюкоза в кръвта
 * Осигурява нормалната обмяна на въглехидратите
 * Предпазва от развитието на диабет - Индийски Кино (Pterocarpus marsupium):
 * Има свойствата на инсулин - Корейски женшен (Panax женшен):
 * Подобрява инсулиновата секреция и чувствителността на тъканите към инсулин
 * Мощен адаптоген и имуностимулатор
 * Увеличава устойчивостта към стреса - Алфа липоева киселина
 * Има антиоксидантни свойства
 * Предотвратява развитие на катаракта и увреждане на бъбреците при диабет
 * Използва се за лечение на диабетна невропатия
 * Намалява болката и пречи на напредъка на парестезия в 63% от пациентите с диабетно стъпало - Хром
 * Увеличава броя на инсулиновите рецептори и връзката им с инсулина
 * Участва във въглехидратната обмяна
 * Намалява нуждата от инсулин и спомага за намаляване на телесното тегло

Опаковка: 90 капсули

Основни характеристики:
 * Целеви Трансфер Фактор, който осигурява отлична подкрепа на имунната система, разработени специално за мозъка.
 * Поддържа имунната система за борба с възпаленията, които могат да доведат до нарушено функциониране на мозъка.
 * Стимулира оптимално когнитивната функция за хора от всяка възраст. Включва хранителни вещества, които са известни като подобрители на циркулацията и мозъчното насищане с кислород. Подобрява работата на системите, свързани с психичната яснота и цялостното ментално здраве на мозъка. 
    Независими лабораторни изследвания демонстрират въздействието на 4life Transfer Factor E-XF върху имунната система чрез увеличаване на активността на естествените клетки убийци до впечатляващите 283%. Натуралните клетки - килъри са най-важните в нашата имунна система.
    4life продукти с Transfer Factor през 2003, 2004 и 2005 год. са вписани в медицинския справочник на САЩ за продажба на лекарства без рецепти.
Състав: Magnesium (as magnesium oxide), Targeted Transfer Factor (a proprietary extract containing Targeted Transfer Factor from egg yolks); Proprietary Blend (VinpoceMne, Huperzia serrata extract (Huperzine A), Soy Lecithin (30% phosphatidylserine), Glycerophosphocholine, N-Acetyl Tyrosine, N-Acetyl Cysteine, Bacopa monnieri Extract, Lemon balm Extract, Ginkgo Biliba Extract (24% ginkgo flavone, glycosides, 6% terpene lactones).

Опаковка: 60 капсули

Основни характеристики: За здрав и щастлив живот. 
Научно създаден за жени TransferFactor® Belle Vie® предлага целенасочена подкрепа, която надхвърля обикновената. Той съчетава Transfer Factor-XF със смес от растителни антиоксиданти, фитоестрогени, инодолини, и калций д-глюкорат, осигурявайки нормална детоксикация за най-добро гинекологично женско здраве  и здравето на гърдата. Belle Vie –силата на Вашата активна стратегия за здраве и дълголетие.
  * Фокусира имуно-възможностите на трансфер факторите за осигуряване на здравето на млечната жлеза и гинекологичната система.
  * Засилва естествената имунна реакция и гарантира здравословен растеж и функциониране на клетките.
  * Осигурява на гърдата и репродуктивната система здраве чрез необходимото разпространение на естрогени и други вещества, които контролират клетъчния растеж.
  * Гарантира правилна детоксикация.
  * Помага на естественото освобождаване на организма от свободни радикали.
 Transfer Factor  са малки молекули, които предават имунната информация от един организъм на друг, както от майката на детето.
 Процесът на извличане на трансфер факторите от коластра и яйчен жълтък е защитен в САЩ с патенти:
 4816563 (от коластра на крава),
 6468534 (от жълтъци на яйца) и
 6866868 (уникалната технология на производство).
  Независими лабораторни изследвания са доказали въздействието на Transfer Factor върху имунната система чрез увеличаване на активността на естествените клетки убийци до впечатляващите 283%. Естествените клетки-килъри са на предната линия на защитата в нашата имунна система.
 4life продуктите  Transfer Factor са записани в медицинския справочник за 2003, 2004 и 2005 год. за продажба на лекарствени препарати и диетични приложения без рецепта.
  Фитоестрогените-вещества, намиращи се в храната, имитират и допълват действията на естрогена, предлагайки стабилизиращ фактор, който може да поддържа в дългосрочен план самостоятелното регенериране на човешкото здраве.
  Растителните съединения, инодолините, намиращи се в много кръстоцветни зеленчуци, подобряват женското клетъчно здраве, осигурявайки правилен растеж на клетките и детоксикация. Проучванията показват, че увеличаването на приема на кръстоцветните зеленчуци като броколи, зеле и карфиол (смес от зеленчуците в Belle VIE), нормализира клетъчното здраве на гърдата.
  Calcium d-Glucarate - естествено вещество, подкрепящо способността на организма за премахване на токсините и другите потенциално опасни елементи.
  Специализирана комбинация от билкови антиоксиданти, включително екстракт от зелен чай и семена от грозде, осигуряваща допълнителна защита от свободните радикали, които предизвикват клетъчни поражения.
 Състав: Targeted Transfer Factor® (патентован transfer factors 4life), Phytoestrogen Proprietary Blend (Kudzu isoflavone extract, red clover isoflavone extract, flax lignan extract), Cruciferous Vegetable Blend (broccoli, cabbage, and kale, along with indole 3-carbinol, diinodoly methane (DIM), ascorbigen and other dietary indoles), green tea extract, calcium d-Glucarate, grapeseed extract, clove oil, gelatin, glycerin, and water.

Опаковка: 90 капсули

Основни характеристики: За мъже, интересуващи се от здравето на простатата.
TF® MalePro® работи за здравето на простатата, репродуктивната и уро-гениталната функции. Той съчетава имуно-поддържащи възможности на Transfer Factor с ниска палма, africanum pygeum, ликопен, соя и други isoflavonoidami doponitelnymi билки и антиоксиданти.
 Акценти:
 * Поддържа цялостното здраве на простатата
 * Поддържа имунната реакция с целеви трансфер фактор.
 * Осигурява основната антиоксидантна защита.
Какво прави този продукт уникален?
   * Transfer Factor - са малки молекули, които предават имунната информация от един организъм в друг, както от майката на детето.
 TF® MalePro® фокусира свойствата на трансфер фактора, осигурявайки пряка подкрепа за ендокринната система на мъжете.
 * Процесът на извличане на трансфер факторите от коластра и яйчен жълтък е защитен с патенти в САЩ.
 * Комбинацията от saw palmetto, pygeum, and nettle extract гарантира здравето на пикочно-половата система, репродуктивните органи и цялостното здраве на простатата.
 * Антиоксидантните свойства на ликопена и селена са обединени в тази формула за защита срещу свободните радикали.
  Състав: Targeted Transfer Factor (a patented extract containing Targeted Transfer Factor from cow colostrum and egg yolk), Zinc, Selenium, Saw Palmetto, Isoflavones, Lycopene, Proprietary Blend (Pygeum Extract, Nettle Extract, Soya Bean Extract, Broccoli Extract, Calcium d-Glucarate), lecithin, yellow beeswax, pure olive oil, gelatin, and glycerin.

Опаковка: 2 бутилки по 500 мл.
  
Основни характеристики: TF® RioVida Tri-Factor комбинира доказаната имунна сила на Transfer Factor от 4life с водовъртежа от екзотични плодове от цял свят.Този чист сок, изпълнен с жизнена сила, съдържа плодове от бразилските тропически гори и толкова много други полезни вещества, че често се нарича енергийна напитка от природата.
 Нар, боровинки, черен бъз, грозде даряват силата си на RioVida, като го правят толкова богат на антиоксиданти, колкото и вкусен.Името му на португалски означава "Реката на живота". Уникалната комбинация от Трансфер фактори и генериращи антиоксиданти плодове RioVida предоставя възхитителен начин да правим цветен всеки свой ден.
 * Добре да се разклати преди употреба
 * Да се съхранява в хладилник след отваряне.
 * Да се пази от деца.
 * Необходими са 30 мл. дневно преди закуска.
  Течна „електроцентрала” Този съживяващ антиоксидантен сок нарушава традиционните правила и създава нова категория сокове.
 TF® RioVida Tri-Factor е първата по рода си напитка, която съчетава възможността да се комбинират Трансфер фактори с плодове, които съдържат антиоксиданти. Transfer Factor-XF съчетава поливалентни фактори за предаване от коластра и яйчен жълтък за синергична и концентрирана поддръжка на имунната система.
 Вземете си дневна доза от жизненост с RioVida! TF®
 RioVida Tri-Factor:
 * Поддържа и възпитава Вашата имунна система за осигуряване на най-добро здраве през целия ви живот
 * Съчетава доказаната имунна сила на Transfer Factor E-XF с лесна за пиене и много добра на вкус напитка.
 * Силно антиоксидантно подпомагане със "суперхранителни продукти" като нар, черен бъз, боровинки, грозде и дурги плодове от целия свят
 * Осигурява правилното функциониране на сърдечно-съдовата, храносмилателната, уринарната и имунната системи.
 * Осигурява здравословни нива на енергия.
 Какво прави този продукт уникален?  Трансфер Фактори - тези малки молекули - посланици, които предават информация за имунитета на клетките на организъма, както при кърменето майката предава на бебето информацията за имуннитета.  Независими лабораторни изследвания доказват, че Transfer Factor-XF повишава ефективността на имунната система, като повишава природната функция на клетките-килъри до впечатляващите 283%.  Природните клетки-убийци на злокачествените образувания са на предната линия на защита на имунната система. 
  Напитката е огромен пробив в областта на технологиите, тъй като е първият продукт, стабилизиращ Трансфер Фактор в течно състояние. 
 RioVida е единственият хранителен сок, който комбинира Transfer Factor с антиоксидантно действие, богат на плодове.  4life продуктите на основа Transfer Factor са представени през 2003, 2004 год. в справочника на лекарите за продажба на лекарствени продукти и диетични приложения без рецепта, а също и в стандартения справочник за лекари, който може да се намери в почти всеки лекарски кабинет, болница и аптека в Съединените щати, а сега вече и в Русия. 
  Процесите на извличане на трансфер факторите от коластра и яйца са защитени в САЩ с патенти:
 -4816563 (от коластра на крава),
  -6468534 (от жълтъци на яйца) и
  -6866868 (уникалната технология на производство).
 * Нарът съдържа повече антиоксиданти свойства от зеления чай и червеното вино.
  * Боровинките не само са много добри антиоксиданти, но също така подобряват работата на храносмилането за да се осигури нормалното му функциониране.
  * Работата на черния бъз е да неутрализира свободните радикали, с което да поддържа работата на сърдечно-съдовата система и да управлява нивата на стрес.
  * Лактоферина доставя белтъчини, които осигуряват на имунната система някои "строителни материали" за по-голямата й стабилност.
 Допълнителни продукти: RiteStart® 4Life Transfer Factor Plus® Tri-Factor® Formula


Опаковка: 15 пакетчета
  
Основни характеристики:
  * Първият и единствен в света годен за консумация Трансфер-фактор – гел.
  * Всеки удобен пакет съдържа комплект от 4life Transfer Factor Три-Фактор формула и коктейл от соковете RioVida с доказано мощно антиоксидантно действие.
  * Удобен е за приемане.
 Transfer Factor® RioVida Burst™ Tri-Factor® Formula предоставя ползите от 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formula заедно с антиоксидантното действие на коктейла от соковете от Acai, нар, боровинки, черен бъз и лилаво грозде.
 Какво прави този продукт уникален? 
 Трансфер Факторите - тези малки молекули - са посланици, които предават информацията за имунитета на клетките на организма, както при кърменето майката предава на бебето информацията за имуннитета. Независими лабораторни изследвания доказват, че Transfer Factor-XF повишава ефективността на имунната система, повишава природната функция на клетки-килъри до впечатляващите 283%.  Природните клетки-убийци на злокачествените образувания са на предната линия на защита на имунната система.
 Желето от напитката е огромен пробив в областта на технологиите, тъй като е първият продукт, стабилизиращ Трансфер Фактор в течно състояние.
 RioVida - единствен хранителен сок, който комбинира Transfer Factor с антиоксидантно действие, богат на плодове. 4life продуктите на основа Transfer Factor са представени през 2003, 2004 год. в таблицата на лекаря за продажбата на лекарствени продукти и диетични приложения без рецепта, в стандартния справочник на лекаря, който може да се намери в почти всеки лекарски кабинет, болница и аптека в Съединените щати, а сега вече и в Русия.
 * Процесите на извличане на трансфер фактори от коластра и яйца са защитени в САЩ с патенти:
-4816563 (от коластра на крава),
-6468534 (от жълтъци на яйца) и
-6866868 (уникална технология на производство).
 * Нарът съдържа повече антиоксиданти свойства от зеления чай и червенто вино.
 * Боровинките не само са много добри антиоксиданти, но също така подобряват работата на храносмилането за да се осигури нормалното му функциониране.
 * Работата на черния бъз е да неутрализира свободните радикали, с което да поддържа работата на сърдечно-съдовата система и да управлява нивата на стрес, чисти раковите клетки.
 *Лактоферина доставя белтъчини, които осигуряват на имунната система някои "строителни материали" за по-голямата й стабилност.
 Допълнителни продукти: RiteStart® 4Life Transfer Factor Plus® Tri-Factor® Formula


 Опаковка: 56,7 мл.

Основни характеристики: 
Поддържа здрава функцията на имунната Ви система с помощта на трансфер фактор. Успокоява кожата и помага за бързото заздравяване на рани, порязвания, изгаряния,акне. Добре е да се използва след бръснене и слънчево изгаряне.
 Съдържа алое вера, розмарин, лайка и лавандула.
 Състав: Deionized Water, Transfer Factor XF® (cow colostrum extract), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lavender Extract (Lavendula Augustifolia), Chamomile Recutita Extract (Matricaria), Rosemary Leaf Oil (Rosmarinus Officinalis), Algae Extract, Yeast Polysaccaharides, Panthenol, Allantoin, Sodium PCA, PPG-2 Isoceteth-20 Acetate, Dimethicone Copolyol, Carbomer, Triethanolamine, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, DisodiumEDTA, Phenoxyehanol, Methylparaben, Propylparaben,Butylparaben, Ethylparaben and Isobutylparaben.

Опаковка: 4 oz

Основни характеристики:
* Съдържа Transfer Factor Е-XF
* Коензимът Q-10 и лактоферинът поддържат здравето на зъбите и венците.
* Ксилита е изцяло натурален подсладител с антибактериални свойства, който потиска бактериите, най-тясно свързани със зъбната плака и гниенето на зъби.
   enummi® Toothpaste съчетава полза от Transfer Factor Е-XF ™ и други съставки. Изследванията показват, че здравето на устата може да влияе на здравето на други системи на тялото. Transfer Factor Е-XF помага за подобряване на здравето на зъбите и устната кухина чрез подкрепа за имунната система.
  Препоръчителни допълнителни продукти: RiteStart®, 4Life Transfer Factor Advanced Formula, 4Life Transfer Factor RenewAll®

Опаковка: 4 oz

Основни характеристики:
  * Съдържа билкови екстрати и витамини,овлажняващи кожата в процеса на почистване.
  * В състава му влизат алое вера и екстракт от цветовете на планинска арника,които правят всекидневните грижи омиротворяващ ритуал. 
   * Предпазва кожата от UVA и UVB слънчеви лъчи със SPF 15
   * Предлага натурално решение за всички типове кожа.
  Какво прави този уникален продукт? Ежедневното почистване може да лиши вашето лице от естествената влага. Еnummi® Gentle Facial Cleanser прави това леко и нежно, което е един чудесен начин да започнете и да приключите деня си. Витамините С и Е, билковите екстракти, натуралните съставки и антиоксиданти поддържат кожата мека и еластична. Препарат за нежно почистване на лице за всички видове кожа.
 Препоръчителни допълнителни продукти: Refreshing Toner, Protective Day Moisturizer, Night Recovery Creaм

enummi® Refreshing Toner
Опаковка: 4 oz

Основни характеристики:
  * Съдържа Transfer Factor Е-XF
  * Подсилва кожата с помоща на натуралните овлажнители, пчелно млечице и екстракт от пиони.
  * Възстановява баланса на рН
  * Почиства кожата от замърсявания и мъртви клетки.
  enummi® Refreshing Toner ще разсее мъглата на вашия ден. С помощта на витамини, антиоксиданти и други природни компоненти ,той неутрализира вредните въздействия и носи влагата, необходима за лицето. 
Добавете здравословната полза от Transfer Factor Е -XF и имате изключителна формула, която овлажнява и изглажда кожата, прави я свежа, сияйна по всяко време на деня!
 Препоръчителни допълнителни продукти: Gentle Facial Cleanser, Protective Day Moisturizer, Night Recovery Cream

Опаковка: 1.7 oz

Основни характеристики:
 * Съдържа Transfer Factor Е-XF ™
 * Защитава кожата от слънцето с помощта на сертифицираната защита SPF 15 UVA и UVB лъчи
 * Намалява признаците на стареене и насища кожата с антиоксиданти. Кожата ви трябва да се бори срещу много неща, така че се нуждае от мощна защита на enummi® Protective Day Moisturizer, подкрепен от SPF 15 за защита срещу UVA и UVB лъчи
  Тук се смесват заедно предимствата на Transfer Factor Е-XF, витамините, антиоксидантите и други хранителни вещества, които помагат на кожата да изглежда мека, здрава и по-млада.
 Препоръчителни допълнителни продукти: Трансфер Фактор Riovida,
 Gentle Facial Cleanser, Refreshing Toner, Night Recovery Cream

Опаковка: 4 oz

Основни характеристики:
  * Съдържа Transfer Factor Е -XF
  * Съдържа влагозадържащи агенти, помага на кожата да запази естествената влага.
  * Намалява признаците на стареене и насища кожата с антиоксиданти.
  Събудете се здрави с обновена кожа! Нощният крем храни кожата през нощта и помага за възстановяването на лицето от дневното  износване, с алое вера и Transfer Factor Е -XF ™. Витамините А и Е и натуралните овлажнители осигуряват воден баланс и подмладяване; антиоксидантите предотвратяват остаряването, придават на кожата младежко излъчване.
 Препоръчителни допълнителни продукти: Gentle Facial Cleanser, Refreshing Toner , Protective Day Moisturizer

Опаковка: 250 мл.

Основни характеристики: 
Омекотяващ и гланциращ лосион за тяло с 4life Transfer Factor E-XF.
  Здравата кожа също изисква грижи и подхранване, както и цялото тяло. 
enummi® Body Lotion осигурява имунна подкрепа за най-големия орган на тялото – кожата, както и осигурява необходимата влага за поддържането на здрав тонус. Комбинацията от билки и антиоксиданти инжектира във всяка пора информация за имуно-засилване.  
4life Transfer Factor Е-XF помага на кожата да поддържа естествената бебешка еластичност. Идеален за всяка кожа, enummi- формулата не съдържа потенциално вредни консерванти и добавки. Използвайте enummi® Body Lotion всеки ден за да изглеждате и да се чувствате напълно здрави.Премахва досадните стрии,които се получават след раждането или рязкото отслабване на пълни хора,стяга кожата.
  Акценти: Осигурява правилната работа на Вашата имунна система с патентованата смес от 4life Transfer Factor-XF. Подобрява здравето на кожата с помощта на билкови екстракти с естествени витамини, минерали и аминокиселини. Осигурява защитен слой и антиоксидантна поддръжка на кожата ,за да изглежда по-млада и здрава.
  Препоръчителни допълнителни продукти: Трансфер Фактор Riovida
  Състав: Water, Aloe Vera Leaf Extract, Hybrid Safflower Seed Oil, Glycerin, Sunflower Oil, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric/ Myristic/Stearic Triglyceride, Shea Butter Fruit, Sandalwood Extract, Amur Corktree Bark Extract, Barley Extract, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Sodium Stearoyl Lactylate, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Transfer Factor E-XF (a patented concentrate of transfer factors and other natural components from cow colostrum and egg yolk), White Tea Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Phospholipids, Dimethicone, Carbomer, Disodium EDTA, Sodium PCA, Fragrance, Allantoin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cyclomethicone, Triethanolamine

Опаковка: 60 капсули

Основни характеристики:
* Повишава имунитета с помощта на Transfer Factor плюс® Tri-Factor® Формула
* Поддържа работата на всички системи в женския организъм.
* Поддържа здравето на кожата 
* Поддържа здравето на ставите
* Съдържа мощни антиоксиданти
* Укрепва сърдечно-съдовата и кръвоносна системи
* Подобрява зрението и здравето на очите
  RiteStart®- популярният продукт на 4 Life съдържа всички необходими съставки за правилно хранене плюс имунно обучение на организма с помощта на 4Life Transfer Factor Plus с формулата Tri-Factor. С помощта на киселини ( вклкючително Омега 3 и 6), в съчетанието с мощни антиоксиданти и хормонална поддръжка, разработен диферинцирано за мъже и жени, в удобни пакети прави всекидневното хранене просто и безстресово.
  Предназначен за определени цели RiteStart® осигурява вашият организъм с всичко необходимо за приятен ден,отлично здраве и превъзходен живот.
 RiteStart® от 4 Life е разработен за да ви помогне да изглеждате прекрасно и да се чувствате прекрасно, а също да ви поддържа в добро здраве и ви осигури необходимата енергия ,в резултат на което да се наслаждавате на активен и здрав живот.
 Първична помощ: имунна, подмладяваща, антиоксидантна, сърдечно-съдова, поддръжка на женското здраве, мултивитамини и минерали, поддръжка на мускулите,костите и ставите, профилактична
 Вторична помощ: баланс на глюкозата в организма, мозъчна, енергийна, поддръжка на кожата.
  Какво прави този продукт уникален?
* RiteStart е  всичко в еднодневна добавка, подкрепена от силата на 4life Transfer Factor Plus Tri-Factor формула.
* Независимите изследвания доказват, че Трансфер фактор плюс® Трай-Фактор® Формула повишава имунната система чрез повишаване на ефективността на NK-клетки до 437%.
* Трансфер Фактор са малки молекули, които предават имунната информация от един организъм в друг, както от майката на детето.
 NanoFactor ™ екстракт е патентован от компанията „4life”. Той прави „финна” настройка на имунната система, така че имунните клетки да знаят кога да действат, как да действат, и кога да почиват.
* RiteStart® е защитена от 17 американски и международни патенти.
 Процесът на извличане на Трансфер фактори от коластра и яйчен жълтък е защитен в САЩ с патенти:
4816563 (от коластра на крава),
6468534 (от жълтъци на яйца) и
6866868 (уникална технология на производство).
* 4life продукти с Transfer Factor през 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 год. са вписани в медицинския справочник на САЩ за продажба на лекарства без рецепти.
* RiteStart® е специална смес от 7 активни форми на витамина C-Life C.
Препоръчителни допълнителни продукти: 4Life Transfer Factor® Tri-Factor

Опаковка: 60 капсули

Основни характеристики:
* Повишава имунитета с помощта на Transfer Factor плюс® Tri-Factor® Формула
* Поддържа работата на различните системи в мъжкия организъм
* Поддържа здравето на кожата
* Поддържа здравето на ставите
* Съдържа мощни антиоксиданти
* Укрепва сърдечно-съдовата и кръвоносна системи
* Подобрява зрението и здравето на очите
  RiteStart®, популярният продукт на 4 Life съдържа всички необходими съставки за правилно хранене плюс имунно обучение на организма с помощта на 4 Life Transfer Factor Plus с формулата Tri-Factor. С помощта на киселини ( вклкючително Омега 3 и 6), в съчетание с мощни антиоксиданти и хормонална поддръжка, разработен диферинцирано за мъже и жени, в удобни пакети прави всекидневното хранене просто и безстресово.
  Предназначен за определени цели RiteStart® осигурява вашият организъм с всичко необходимо за приятен ден,отлично здраве и превъзходен живот.
 RiteStart® от 4 Life е разработен за да ви помогне да изглеждате прекрасно и да се чувствате прекрасно, а също да ви поддържа в добро здраве и осигурява необходимата енергия, в резултат на което да се наслаждавате на активен и здрав живот.
 Първична помощ: имунна, подмладяваща, антиоксидантна, сърдечно-съдова, поддръжка на мъжкото здраве, мултивитамини и минерали, поддръжка на мускулите,костите и ставите, профилактична
 Вторична помощ: баланс на глюкозата в организма, мозъчна, енергийна, поддръжка на кожата.
  Какво прави този продукт уникален?
* RiteStart е една всичко в едно дневна добавка, подкрепена от силата на 4life Transfer Factor Plus Три-Фактор формула.
* Независимите изследвания доказват, че Трансфер фактор плюс® Три-Factor® Формула повишава имунната система чрез повишаване на ефективността на NK-клетки до 437%.
* Transfer Factor - са малки молекули, които предават имунната информация от един организъм в друг, както от майката на детето.
 NanoFactor ™ екстракт е патентован от компанията „4life”. Той прави „финна” настройка на имунната система, така че имунните клетки да знаят кога да действат, как да действат, и кога да почиват.
* RiteStart® е защитена от 17 американски и международни патенти.
 Процесът на извличане на трансфер фактори от коластра и яйчен жълтък е защитен в САЩ с патенти:
4816563 (от коластра на крава),
6468534 (от жълтъци на яйца) и
6866868 (уникална технология на производство).
* 4life продукти с Transfer Factor през 2003, 2004, 2005, 2006, 2007 год. са вписани в медицинския справочник на САЩ за продажба на лекарства без рецепти.
* RiteStart® е специална смес от 7 активни форми на витамина C-Life C.
 Препоръчителни допълнителни продукти: 4Life Transfer Factor® Tri-Factor

Опаковка: 30 капсули

Основни характеристики:
* Съдържа 27 билкови екстракта,осигуряващи основно интестинално пречистване на стомаха и червата.
* Осигурява прекрасно гастроинтестинално пречистване на организма преди началото на каквито и да е лечение и диети.
* Основни съставки: каскара,круша, сушени сини сливи,папая, ананас и бромелин
Fibre System Plus това е 10-дневна интестинална система за почистване на организма. Тази естествена формула внимателно съчетава двете почистващи билки и храносмилателни ензими за безопасна и ефективна подкрепа на храносмилателната система.
Fibre System Plus включва съставки, които стимулират трите основни функции на храносмилателната система:
-възприемането на храната
-абсорбирането на хранителните вещества
-премахването на отпадъците.
 Тя е удобно опакована и можете да я вземете с вас навсякъде. Осигурява на вашето тяло безопасно и ефикасно пречистване в течение на половин година.

Опаковка: 90 капсули

Основни характеристики:
* Съдържа сложни метаболични вещества -магний и ябълкова киселина,необходими за изработка на енергия.
* Съдържа екстракт от Босвелия за поддръжане на противовъзпалителните нива.
* Съдържа глюкозоамин и хондроитин за поддръжане на ставите
  Fibro AMJ® - Day е един от най-напредналите в науката и производството продукти, разработвани някога за здравеопазването на мускулно-скелетната и нервната системи.
Тази формула осигурява мощна подкрепа от метаболити и билкови екстракти за мускулите, ставите и за производството на енергия.

Опаковка: 60 капсули

Основни характеристики:
* Съдържа екстракт от растението Cassia nomane,който пречи на усвояването на мазнините
* Съдържа полифеноли и флавоноли, които оказват силно антиоксидиращо действие
* В състава на продукта има също зелен чай, който спомага за естественото разграждане на мазнините, доброто настроение и високото енергийно ниво,а също и за регулиране на теглото
* Блокировка на въглехидратите:
* Помага за намаляване на количеството на въглехидратите, които тялото поглъща.
* Работи с втория тип на обмяна на веществата, намалява абсорбцията на въглехидратите и блокира усвояването и преработката на мазнините.
* Подобрява метаболизма с помощта на натурални съставки.


Опаковка: 100 капсули
Основни характеристики:
* Съдържа ForsLean, патентован за използване при отстраняване на мазнините, помага за стимулиране на метаболичните функции и термогенезата
* Снабдява организма с женшен и хром за поддържане на балансирано ниво на глюкозата, намалява апетита
* Съдържа Transfer Factor E-XF, поддържащ имунната система
* Съдържа гуарано, женшен, хромекстракт от зелен чай и плодове на какао за поддържане на високо ниво на енергията и съпротивителните сили на организма.
 Shape-Fast Ultra® е ефективна смес, спомагаща за термогенезата, изчистване на мазнините от тялото, контролиране на апетита и повишаване съпротивителните сили на организма. Препоръчителни допълнителни продукти: RiteStart®

Опаковка: 30 капсули
Основни характеристики:
* Качествата на синергичната аминокиселина в комбинация с Yerba Mate, гуарана, екстракт от зелен чай и трите форми на жен-шен дават тласък на вашата енергия.
* Включва Transfer Factor Е-XF ™ за подкрепа на имунната система
* Само един микс от цитрусови плодове в оранжева опаковка с 100 мл вода и сте готови да действате... и действате...и действате...!
  Energy Go Stix ще ви даде енергия за целия ви натоварен ден и ще ви остане дори и за вечерта! Присътствието на 4life Transfer Factor Е-XF ™ и умното съчетание на съставките повишава енергията.
 Какво прави този продукт уникален?
 Transfer Factor Е-XF ™ е една изключителна смес, съчетаваща мощта и силата на трансфер факторите от коластра на крави и яйчен жълтък с по-широк спектър за подкрепа на имунната система. Независими лабораторни изследвания доказват, че 4life Transfer Factor Е-XF повишава имунната система до впечатляващите 283%.

Опаковка: 15 порции

Основни характеристики:
* Съдържа само 160 нисковъглеродни калории в една порция
* Осигурява балансирано хранене за здравословното регулиране на теглото
* Включва Transfer Factor Е -XF ™ за подкрепа на имунната система.
* В една порция се съдържат 18 грама протеин и 10 грама диетични фибри.
  Здравето не винаги идва в съчетание с добрия вкус ... но този продукт го прави!
  NutraStart ® е напитката, която е пълна с толкова важните за нашето здраве 10 грама фибри, 18 грама соя и суроватъчен протеин, витамини, минерали и повишаващ имунитета Transfer Factor Е-XF.
 Първична помощ: регулиране на теглото
 Вторична помощ: имунна,енергийна


4Life и Трансфер фактор ви помага да бъдете здрави, достигайки успехи в бизнеса и да живеете щастлив живот. Това е резултатът от стратегическото обединение на трите компонента: наука-успех-поддръжка. 
  Успехът на 4 Life зависи изключително от работата на талантливите дистрибутори и работници в компанията. Неволно правим асоциации с пчелен кошер, където най-голяма продуктивност се достига при използването на специфичните таланти на всеки член от екипа. Независимо от това, че ние развиваме бизнес в различни краища на света, ние станахме не само партньори, но и приятели и членове на едно семейство 4Life
  Нашата обща цел - да донесем продуктите на 4 Life - Трансфер факторите - до милиони хора, помагайки да направим този свят по-здрав, по-щастлив и по-цветен.
Искрено Ваш: Келвин В МакКосланд, Главен научен ръководител 4 Life Research
.
 ЗА КОНТАКТИ:    GSM: 0887 096 735
e-mail:  rocksy1@abv.bg
skype:   rocksy_r
РАДОСТИНА АТАНАСОВА-Бургас

Няма коментари:

Публикуване на коментар