неделя, 25 септември 2011 г.

КОЙ???

                              КОЙ НЕ ЗНАЕ 
ОЩЕ ЗА МОЛЕКУЛАТА НА ЖИВОТА ,НА  
ЗРАВЕТО,
и  ЛЮБОВТА?  -
Здравите имат много мечти... 
а болните само една...да са здрави,а другото все някак ще се нареди...
Затова трябва да оценяваме всичко и да вземем мерки, преди да го изгубим или докато не е станало твърде късно!

Съвремената медицина е на прага на криза.
Тя не лекува рак, не лекува много лоши болести.Често се налага да изреже или да потуши само симптомите-приспива причинителя,който при срив или  слаба имунната система се проявява в същия или в друг мутиращ вид патoлогия.
Вниманието на всеки трябва да бъде съсредоточено не върху болестта, а на корекцията на имунната си система. Тази промяна на гледната точка води до излекуване.  
Изцелението на организма се получава при корекция работата на клетките,от там на органите до възстановяване на правилната им функция.
 Болестта не е нищо друго, освен прекъсната или изопачена клетъчна информация.
Тайната, за да бъдат хората все по-здрави е в добрата информираност на клетките на имунната ви система и по-точно в информационната молекула Транфер фактор.Тя има интелект,тя е треньор,настройчик и работи точно с тези участъци в нашето тяло, и в тези органи,  където  е нарушено или „изкривено” предаването на информация между клетките. Възстановяването на информационния поток води до възстановяване работата на клетката, съответно на - > тъканта и като следствие - > на органа като цяло. 
Болните клетки в определен орган пречат на информационния поток да протича правилно и през другите органи, затова болестта никога не е "самичка". Обикновено те са "букет" от други болежки. В малка или голяма степен се засягат няколко органа и вие започвате да изпитвате слабост, умора, ставате податливи на стрес, а като физическо  проявление - обриви, алергии, пъпки, косопад или нещо по-сериозно - дископатия, артрит, диабет, хипертония,рак.....

Искате ли да спрете развитието на болестните процеси в тялото ви? 
Искате ли да се предпазите от образуването на подобни процеси? 
Искате ли да бъдете полезни на следващите поколения - вашите деца и внуци?
Искате ли да се чувствате млади и здрави?
Ако вашите отговори на тези въпроси  са "Не, не искам", -спрете до тук. 

Но ако сте от тези, които неистово искат да водят качествен живот и да не бъдат в тежест на близките си със своите заболявания ,с постоянните си оплаквания, мога да кажа, че сте на правилната информация,правилното място, в точното време. 
 Здрав и качествен живот може да има всеки човек в България или в която и да е точка извън нейните предели,както е вече в над 60 страни по света.

Трансфер фактор е молекулата на Живота, молекулата на Любовта, дадена ни от Бог,за да бъдем здрави.Тя тече в нашата кръв-едни я имат в изобилие и са здрави,а други в по-малко или съвсем оскъдно и са все болни.

Единият начин на предаването й на тази информационна молекула е от Майка на Дете чрез засукването и кърменето още от бебе! 
  
А другият начин...

Болен се моли в Господен храм: "Господи, помогни ми, дай ми здраве,излекувай ме!"
    Господ му отвръща:"Вземи си сам. Дал съм ви всичко за живот-въздух, вода, слънце, храна, растения, дал съм ви молекулата на живота, за да ви пази от болестите. Още ли се съмняваш в любовта ми? Ти искаш, и аз ти давам, но ТИ трябва сам да я ВЗЕМЕШ!” 

  Имунната система е естествената защита на организма. С помощта на Transfer Factor се повишава ефективността й, и тя поема контрол върху проблемните зони в тялото. 
 Разбира се, че има имуностимуланти в аптечната мрежа, които „форсират” работата на имунната система. Какво да правим в случаите, когато някой има автоимунно заболяване (алергия, артрит, астма, хашимото и мнооооого други доживотно нелечими от медицината болести).В тези случаи  имунната ви система и без това е хипер-активна? Още ли да я стимулираме докато се „пръсне”? 
Но с Имунокоректора Трансфер фактор тези мъчителни заболявания изчезват.

Още,какво правим всеки ден...Излагаме тялото си на «лудо натоварване», особено в градски условия. Когато се храним, е необходимо да се справим с некачествената храна. Когато дишаме, необходимо е да наутрализираме отровите във въздуха за да не увредим белия си дроб. Клетките на Имунитета загиват в тази тежката борба, а новите, които се раждат, не успяват да се обучават. Какво може направи една «неграмотна» клетка,освен да мутира? Как да се справи в тежките условия на постоянна борба със заобикалящите ни отрови и ГМО? 

   ЕДИНСТВЕНО И САМО ТРАНСФЕР ФАКТОР МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ВСИЧКО ТОВА,КОЕТО НИ РАЗБОЛЯВА!
  
  Трансфер Фактор е интелектът на имунитета. Той е ИМУНОКОРЕКТОР.  Той е като скенер и работи върху тялото ни там, където е необходимо, без да му посочвате вие мястото, той сам го намира.
 Трансфер Фактор не може да се предозира, абсолютно безопасен е и действа еднакво на всички гръбначни по Земята.

  
Скоро наближава и грипния период. Благодарение на Transfer Factor® в семейството  ни се чувстваме защитени. 
Желая ви да изпитате това щастие,да бъдете здрави през всеки сезон!

Бъдете здрави и вие и близките ви!http://www.youtube.com/watch?v=a8nQ-uxjG6c&feature=related


Няма коментари:

Публикуване на коментар