неделя, 20 януари 2013 г.

Transfer Factor -

БИОЛОГИЧЕН ФЕНОМЕН

Развитието на цивилизацията и успехите на прогреса за съжаление не намаляват инфекционните и неинфекционните заболявания сред населението на Планетата. Точно обратното – расте броят на онкологични, респираторни, сърдечно-съдови, нервно-психически и други здравословни проблеми. Появяват се нови причинители на страшни заболявания.

Какво трябва да знае умния човек за Трансфер фактор и защо да взема от него?


Всеки ден в тялото ни умират имунни клетки. За да се продължи биологичният процес на тяхно място се раждат нови, но те не са обучени. Каква работа можем да очакваме от един “неграмотен” работник? 
Трансфер Фактор обучава имунните клетки да работят правилно, ускорява предаването на информацията между различните клетки в организма ни и възстановява правилната функция на органите в тялото.
Водещите имунолози признават Трансфер Фактор за най-доброто средство, коригиращо работата на имунната система. А самото откритие на Трансфер Фактор смятат за най-великото откритие на хилядолетието в областта на здравеопазването!
Имунитетът е естествената природна защита на организма. При раждането си бебето получава от майката имунен опит чрез коластрата. Какво ще предаде на новороденото си една майка, след като самата тя не е получила правилната информация? 
Практически всички възрастни имат отклонения и деформации в имунната си информация. А такива фактори като лоша екология, ежедневен стрес, антибиотици, неправилното хранене и други задълбочават проблема. 


Какво се случва в тялото при
нарушената работа на имунитета?


Рак, автоимунно заболяване, алергия, диабет, хепатит, астма, артрит, инсулт, инфаркт
или Бог знае какво още!!!

Трансфер Фактор (ТФ) осигурява на:
·* Деца и бебета - правилен имунен старт в живота и преодоляване на психични натоварвания;

·*  Работещи и домакини - премахване на стрес, преумора, повишаване на качеството на живота при хронични заболявания, подобряване на съня, помощ в грижите за близките;

·*  Болни - помощ в борбата с болестта, връщане към пълноценен живот;

·* Пенсионери - достойна старост в добро здраве и бистър ум.

Предимствата на Трансфер Фактор:

1. Широк спектър на действие

2. Не може да се предозира

3. Еднакво ефективен при деца и възрастни

4. Без противопоказания

5. Перорален прием

6. Без негативни странични ефекти

Сертификат за качеството GMP е гаранция за качество на 4Life Research – единствен притежател на патентите на продуктите и технологията на извличането на ТФ. Производството е под постоянен федерален контрол. Това дава защита и гаранция за всяка закупена от вас опаковка.

Трансфер Фактор е получил висока оценка от Министерството на Здравеопазването на Руската Федерация, която е отразена в Методическо писмо МЗ РФ № 14/231 от 30.07.2004г. «Имунорехабилитация при инфекционно-възпалителни и соматични заболявания с използване на Трансфер Фактор».

Няма коментари:

Публикуване на коментар